Actualització de pèrits judicials 2017

S'ha obert el període d'actualització de membres que formen part de les llistes de peritatges judicials.  Aquestes dades s'han d'enviar al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en la primera quinzena del mes de gener i les dades s'han de trametre de manera col·lectiva (no de forma individual). Per tant tots els membres del COETIC haureu rebut un correu electrònic amb les indicacions i instruccions pertinents per a la complimentació i tramesa de dades correctament.   Es important que tant si ja sou membres de la Comissió de Peritatges com si voleu pertàneu ompliu la informació adjunta i la feu arribar en la major brevetat a secretaria@coetic.org.

El COETIC disposa de la Comissió de Peritatges, on hi consten tots els membres que realitzen o volen realitzar la seva activitat en aquest àmbit d'exercici professional -en alguna o totes les seves modalitats-.  Per a qui no conegui les modalitats es poden resumir en tres:

* Pèrits inscrits formalment al Departament de Justícia, per poder rebre peticions de pericials per part d'un jutge o jutgesa. Aquestes peticions s'adrecen sempre de manera personal al pèrit, el qual hi consta a una aplicació informàtica de localització d'experts que fan servir al departament de Justícia.

* Pèrits de part, que també actuen en qüestions pre-judials o judicials però a petició d'una de les parts en litigi (client). Aquestes peticions poden arribar per part del client directament al pèrit o a través del col·legi. En cas d'arribar al col·legi, es traslladen a una llista de correu que reben els membres de la Comissió de Peritatges del COETIC.

* Pèrits notarials, que actuen en casos de taxacions a petició d'un notari del Col·legi de Notaris de Catalunya (CNC). Aquestes peticions també arriben directament al pèrit per part del notari, en base a una llista de pèrits que facilitem al CNC des del COETIC amb tots i totes els interessats en realitzar aquest tipus de percials.

Els que ja sou membres de la Comissió de Peritatges del COETIC, heu de confirmar la vostra continuitat, tot indicant les modalitats en les que voleu exercir en 2017, i actualitzar dades si canvien respecte les facilitades per l'any 2016 (reviseu correu, sisplau).

Els que volgueu incorporar-vos-hi, heu d'indicar les modalitats d'exercici i facilitar les vostres dades bàsiques professionals, i en el cas de voler ser inscrits en el Departament de Justícia, omplir el full de càlcul facilitat per afegir la vostra fila al que s'enviarà a la Generalitat per part del COETIC.

Si per algun motiu no heu rebut les instruccions o teniu cap dubte heu de contactar amb secretaria@coetic.org  o a ignacio.cougil@coetic.org abans del 11 de gener de 2017.

 

Tags: 

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·laboren: