Primera edició de la conferència OverDrive a Girona

Del 23 al 25 de novembre de 2016 tindrà lloc a Girona la Primera edició de la conferència de seguretat informàtica OverDrive.   Podeu trobar més informació sobre aquesta conferència al seu web: http://overdriveconference.com/?p=487&lang=ca

OverdriveConference és un esdeveniment que vol ser el líder en el camp de la seguretat informàtica i la pirateria a tot el país. La idea principal prové d'un grup d'estudiants de la Universitat de Girona que veuen una oportunitat en l'àmbit de la seguretat informàtica. L'objectiu principal és apropar a totes aquelles persones interessades en aquesta disciplina, ja sigui professional o amateur, a través de cicles de conferències i altres activitats gratuïtes que proporcionarem.
En els últims anys, a causa de l'evolució de la CCI en la nostra vida diària, el paper que exerceix la seguretat informàtica ha estat creixent contínuament i de forma exponencial fins al punt que és una peça clau de dependre de les eines que la xarxa ens dóna. Aquesta és la raó / motiu / incentiu que ens fa suposar el més convenient i necessari educar amb totes les coses relacionades amb el tema.
Pertinència i l'impacte de l'esdeveniment
OverdriveConference pretén convertir-se en un congrés pioner a Girona amb la presència dels assistents de prestigi a tot el món en el camp de la seguretat informàtica i la pirateria; i els membres involucrats i actius de la comunitat hacker, la pirateria, que resulta ser un tema interessant per a molta gent. Per tant, ha dit, donem un èmfasi important en la quantitat d'importància que aquest Congrés va a realitzar. Per totes les coses que va dir, creiem en l'interès en la creació de sinergies entre totes les parts directament o indirectament implicades en Overdrive: els mitjans de comunicació de masses, ja sigui
nivell de diferents països, tant de negocis com sigui possible, administració pública, les escoles secundàries, professors i totes les persones interessades en marxa.
A nivell intern, per tal d'apropar-se a l'audiència objectiu, disposem de diferents canals per a garantir una comunicació directa i efectiva. Que els canals estan formats per una xarxa pròpia, la presència en els mitjans socials i el correu electrònic corporatiu. Tots ells creat i mantingut per un grup de persones especialitzades en el món de la comunicació per tal de garantir una comunicació fluïda.

OverdriveConference està compost principalment per un grup d'estudiants implícites joves i professors que pretenen posar a disposició de tots els assistents el tipus de nivell de formació que millor els adapta experimentar, des dels més elementals fins als més tècnics, al mateix temps que tothom gaudeix de la fraterna esperit que caracteritza la comunitat hacker.
Aquest grup d'homes i joves professors inquiets pertanyen a diferents àrees de la ciència: els estudiants i professors de diferents tipus d'enginyeria, de màrqueting, economia i altres. Fins i tot les seves diferències, es mostren units només per una única finalitat: garantir un futur lliure i segur dels avenços tecnològics i l'experiment mentre es diverteixen amb la tecnologia. No obstant això, ells no treballen sota terra, però diverses entitats estan darrere de l'organització per tal de brindar suport i seguretat a la gran èxit de l'esdeveniment. Algunes d'aquestes organitzacions són l'esmentada Universitat de Girona o l'associació català per al programari lliure o millor conegut com Cat +. Cal esmentar que aquesta actuació tot i comptar amb una feina i voluntaris realment important darrere, és de necessitat de finançament extern per tal de garantir la viabilitat futura del Congrés.

OverdriveConference tindran llocs a la ciutat de Girona. Recentment coneguda perquè va participar en sèries més importants del moment, Joc de trons. Gràcies a la seva història i la situació privilegiada que veiem una molt bona oportunitat de col·locar aquesta ciutat en la primera línia del món en qualsevol camp. OverDriveConference serà lliç l'últim cap de setmana de novembre. El Congrés es divideix en dues conferències diàries. En el primer dia ens centrarem en la divulgació de temes / temes més comercials per a la majoria del públic aficionat, al qual anem a pretendre convertir-se en un way.This més directa és per això anem a dividir les conferències al llarg del dia, per tal de garantir l'assistència de la majoria del públic. Durant el segon dia que es posarà èmfasi en l'orientació de les conferències cap a una més internacional i totalment tècnica, arribar al públic més especialitzat en l'
tema, simplement per tal de donar importància a l'èxit en el món professional de la pirateria i no només se centren en el públic aficionat. Aquest segon dia es tancarà amb una taula rodona d'experts per discutir sobre diferents temes tècnics sobre el futur de la seguretat informàtica; Amb tot per a l'intercanvi d'idees i contactes.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents