Entrades gratuïtes per a la zona d’exposició del IoT World Congress i sorteig de 3 VIP!

El COETIC és membre ambassador del IoT Solutions Congress (IOTSWC) que se celebrarà a Fira Barcelona del 25 al 27 d’octubre i posa a disposició de tots els seus col·legiats un codi promocional per accedir gratuïtament a la zona d’exposició, valorat en 60 euros. Per demanar-lo només cal enviar un email a: info@coetic.org indicant a l'assumpte de l'email: CODI GENERAL.

D’altra banda, el COETIC també compta amb tres codis VIP, nominals i d’un sol ús, valorats en 995 euros per poder accedir a tot el recinte que entregarà, per rigurós ordre de petició, als tres primers col·legiats que ho demanin enviat un correu a: info@coetic.org indicant a l'assumpte de l'email: CODI VIP.

Cap d'aquests codis no tenen caducitat però per poder accedir al recinte caldrà portar l'entrada impresa.

L'últim dia per sol·licitar el codi promocional per a la zona d'exposició i optar al sorteig de tres entrades VIP per tot el recinte és el dijous 20 d'octubre a les 13:00h. El nom dels col·legiats agraciats es publicarà en els mitjans de comunicació corporatius del COETIC.

El IoT és un dels congressos més importants del món, on més de 200 experts en internet of things es reuniran per compartir coneixements actuals visions i explicar com el IoT està afectant moltes indústries com ara fabricació, salut, serveis públics, transport i logística, innovació, tecnologia i més.

Consulta el programa, ponents i tots els detalls del IoT Solutions Congress (IOTSWC) aquí.

 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents