Nova xerrada sobre Business Intelligence. T'ho perdràs?

Avui en dia empreses i particulars tenim accés a sistemes d'informació que guarden grans quantitats de dades. Però no sempre aquestes dades es converteixen en informació de qualitat, i aquesta informació en el coneixement que ens permet prendre decisions.
Precisament el Business Intelligence (BI) és el conjunt d'estratègies i tecnologies que ens ajuden a convertir aquestes dades en informació, i la informació en el coneixement que ens ajuda a prendre les decisions encertades per així ser més competitius.
Disposem de les eines adequades i necessàries? Tens Excel? Llavors ja tens molt de guanyat!
 
Excel forma part ja de les nostres vides. És molt possible que la utilitzem cada dia ... però ens ajuda a prendre decisions? Hi ha vida més enllà del full de càlcul? Què té Excel de Business Intelligence?
En aquesta sessió tècnica, amb un enfocament molt pràctic, es veurà com el vaixell insígnia de l'Office ens pot ajudar a prendre decisions convertint dades en informació a partir de les seves no poques opcions, moltes d'elles desconegudes i que estan a l'abast del nostre ratolí!
No et perdis aquesta oportunitat pràctica de conèixer a partir de casos reals, conceptes com mineria de dades, segmentació, mapes, Powerview, PowerPivot i de com es fusionen dins de l'àmbit de Business Intelligence amb Excel per ajudar-te a prendre millors decisions en el dia a dia i l'empresa.
 
Programa de la sessió:
  • Introducció al Business Intelligence. Què és i per a què serveix.
  • Diferències entre dades, informació i coneixement
  • Tecnologies de Business Intelligence: informes, cubs, kpi, quadres de comandament, mineria de dades…
  • Demos de les tecnologies anteriorment descrites amb l´Excel.
  • Conceptes de Self Service BI.
No t'ho pots perdre!
 
Fitxa tècnica de la xerrada

El taller anirà a càrrec de Julio Iglesias Lavirgen, Director del Departament de Business Intelligence en IFR Group, expert especialitzat en projectes d'aquest tipus, i professor associat de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (Adscrites a la UAB).

Dijous 21 de maig, sala de Juntes de la seu del COETIC (Via Laietana 39, 5na planta de Barcelona), de 19 a 20:30h.
 
Preu: gratuït però amb places limitades.
 
Inscripcions a: info@coetic.org

Nota: no és necessari que els assistents tinguin coneixements previs de BI – és farà una introducció -, ni que portin portàtil.

 
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents