El COETIC, a la inauguració del curs acadèmic i lliurament de premis excepcionals de la UdG

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Girona (UdG) va inaugurar el passat 8 d'octubre el curs acadèmic 2015-2016 amb la conferència “L’equip, la clau del joc” a càrrec de Simon Lee, emprenedor de la indústria dels videojocs, que va repassar el procés de creació d’un videojoc d’èxit, en el que intervenen coneixements específics però també, i sobretot, aspectes relacionats amb el bon funcionament de l’equip de desenvolupament i amb el seu lideratge.

El degà del COETIC, Albano Sanchez-Ossorio (a l'esquerra de la imatge), va ser l'encarregat de representar el Col·legi en aquest acte i lliurar un dels Premis extraordinaris de titulació 2013-2014 a Adrià Julià i Juanola del Grau en Enginyeria Informàtica.

El conferenciant, Simon Lee, és cofundador d'INCUBIO, una de les tres incubadores especialitzades en Big Data més importants del món, i impulsor de GameBCN, una incubadora orientada al sector dels videojocs que, segons el mateix Lee “acompanya els joves a partir del moment que acaben la formació acadèmica”.

Durant l’acte, es va fer lliurament del Testimoni EPS, al professor Jordi Baquero Sardó, en reconeixement al personal jubilat amb més de 25 anys de dedicació a l'Escola Politècnica Superior. 

Així mateix, l’Escola va fer un reconeixement a l’Equip UdG Racing Team, format per alumnes i professors del centre, pels bons resultats obtinguts al circuit de Catalunya Montmeló, tant amb la moto elèctrica que han construït, i amb la que han participat a l’Smart Moto Challenge, com amb el cotxe de combustió amb què han participat a Formula Student. Els dos vehicles, així com el vehicle submarí que ha guanyat recentment a Itàlia la competició EuRathlon2015, es poden veure a la sala d'exposicions Andreu Agustí de l'edifici Politècnica 1.

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents