3ra Jornada Tecnològica del Consell Audiovisual de Catalunya: "La publicitat personalitzada"

El proper de 20 maig, de 8:45h a 9.30h (c/ del Vergós 36-42 08017 Barcelona) la 3ra Jornada Tecnològica que organitza el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), sota el títol: "La publicitat personalitzada".

En la visualització dels continguts audiovisuals s’està produint una gran transformació. Els   teleespectadors   miren   els   continguts mitjançant   les   tauletes,   els   mòbils,   els ordinadors  o  les  videoconsoles,  dispositius  que  han  esdevingut  les  noves  pantalles  de televisió i que s’afegeixen a la pantalla tradicional. D’altra banda, les dades mostren que els consums de televisió a través de la xarxa estan augmentant.

Internet s’ha introduït com un nou canal de transmissió de continguts audiovisuals, tot i que, de moment, és lluny de substituir la TDT.

Les noves formes de mesurar les audiències en els dos mitjans són totalment diferents: del  clàssic  share  de  la  televisió,  mesurat  amb  audímetres,  a  la  fórmula  molt  més personalitzada de comptabilitzar descàrregues, impactes i usuaris únics. En aquest nou escenari, la publicitat es troba en una fase interessant d’adaptació i d’experimentació. Cal replantejar  com  passar  de  la  dada  personal  a  la  publicitat personalitzada,  com  monetitzar  les  noves  formes  de  consum  i  les  noves  audiències, intuir  els nous models de negoci que en poden sorgir i quines implicacions hi haurà en la regulació de l’audiovisual.

Per   entendre   com   afectarà   aquesta   nova   publicitat   els   dispositius   personals   de continguts audiovisuals, s’ha organitzat la III sessió de les Jornades Tecnològiques del CAC, en la qual intervindran experts del sector, tant de la publicitat com dels prestadors de televisió.

Aquesta jornada s’adreça als professionals de les tecnologies de la informació, als prestadors de televisió, als universitaris i als professionals del màrqueting.

Arxiu: 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents