10% de descompte en el Postgrau en Programació i Implementació de Solucions Microsoft Dynamics

Gràcies a l'acord arribat entre Universitat de Vic (UVic) i el COETIC, tots els col·legiats interessats podran obtenir un 10% de descompte en la realització del Postgrau en Programació i Implementació de Solucions Microsoft Dynamics

L'objectiu principal d'aquest postgrau és formar professionals especialitzats en Microsoft Dynamics que podran treballar com a analistes, consultors i implementadors d'aquestes solucions. Seran capaços de contribuir a la millora de la productivitat de les empreses per a les quals treballin, ajudant-les a definir la seva estratègia de negoci per conèixer millor les necessitats dels seus clients i planificar els seus recursos empresarials en la mateixa direcció.

Donada la creixent demanda al mercat laboral de professionals especialitzats en solucions Microsoft Dynamics, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i l'empresa Quonext Group (empresa designada per Microsoft com el gran majorista dels seus productes al sud d'Europa i Amèrica Llatina) uneixen els seus coneixements, experiència i esforços per impulsar conjuntament el Postgrau en Programació i Implementació de Solucions Microsoft Dynamics, el primer i únic postgrau de Catalunya especialitzat en aquesta solució tecnològica. 

Adreçat a persones interessades en l'àmbit de les solucions informàtiques de gestió empresarial que busquin una formació amb possibilitats immediates d'inserció laboral; professionals del sector de la informàtica o de la gestió empresarial que vulguin aprofundir en les eines que ja estan implantant milers d'empreses d'arreu del món; professionals que ja estan treballant amb tecnologies Microsoft Dynamics i volen adquirir un coneixement més profund per millorar als seus llocs de treball.

El postgrau s'adreça a professionals de l'àmbit tecnològic i d'empresa, especialment enginyers informàtics, tot i que sense excloure altres perfils.

Dades bàsiques

    Modalitat: presencial
    Lloc: (VIC)
    Inici: 20-02-2015
    Fi: 29-07-2015
    Edició: 1ª
    Crèdits: 30
    Preu: 3.500 euros
    Idioma: català i espanyol

Per tal de poder aplicar el descompte, les persones interessades hauran de formalitzar la matrícula a través del formulari on-line.

Podreu accedir-hi a través del botó “matrícula” que hi ha a la part esquerra de la pàgina de cada activitat. Quan tramiteu la matrícula, a l’apartat d’Observacions, haureu d’indicar que sou persones col·legiades al COETIC i podeu optar al 10% de descompte.

Per a més informació sobre el contingut, programa i professorat del postgrau feu clic aquí.

 

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents