Convocatòria roda de de premsa "Estudi de la percepció de les carreres i professions dels àmbits TIC"

L’Associació Itscool donarà a conèixer demà les dades de l’estudi sobre la percepció dels pares dels alumnes de 4r de Primària a 4r d’ESO envers als estudis i professions TIC, fet amb la col·laboració de la FaPaC, Federació de les Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya.

Presentat per Carles Martín, director de Tecnonews i representant de l’Associació Itscool, i amb la intervenció de:

  •     Òscar Montes, de la FAPAC de la Federació de les Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya.
  •     Joan Francesc Córdoba, del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat i membre del Comitè d’Impuls d’Itscool.
  •     Margarida Espona, professora de la Universitat Politécnica de Catalunya (EETAC) i membre del Comitè d’Impuls d’Itscool.
  •    Javier Martí, Vicedegà del Col·legi Oficial d'Enginyeries Tècniques i Graus d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COETIC) i membre del Comitè  d’Impuls d’Itscool i membre del Comitè d’Impuls d’Itscool.
  •    Carlos Casado, professor de la Universitat Oberta de Catalunya (EIMT) i membre del Comitè d’Impuls d’Itscool.

L’Associació Educativa Itscool, vol promoure el  coneixement i l’acostament a les carreres d’Enginyeria i Tecnologies de la Informació (TIC) als alumnes de Primària  i Secundària  per tal d’incrementar el nombre de matrícules.

Itscool agrupa a responsables de les escoles universitàries de l'àmbit TIC, als departaments relacionats de la Generalitat i als col·legis professionals d'enginyeries TIC.

D’entre les seves activitats, cal destacar la participació en la celebració del Dia Mundial de les nenes en les TIC, el 24 d’abril, http://girlsinict.org/girls-in-ict-day-events/barcelona-spain-0

Roda de Premsa

Data: Dijous, 15 de maig a les 15.30h

Lloc: La Salle – URL  C / Quatre Camins, 30, planta 0, sala JH0.1 Barcelona

Per confirmar assistència: Olga Vela, ovela@singularnet.biz o al telèfon 639 653 247

 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents