Nou conveni de formació

El COETIC a tancat un acord amb UNIGISGirona pel qual els nostres col·legiats disposen d'un 5% de descompte en la matrícula del curs d'especialització de programació d'aplicacions web map.

Reunió de la Junta col·legial del COETIC

S'ha celebrat la reunió de la Junta col·legial del COETIC, tal com marquen els estatuts, durant la qual s'ha fet un seguiment dels temes tractats per la Comissió de govern del COETIC, la situació de la gestió i la tresoreria, l'actualitat del sector i de la situació que estem visquin

Diploma de reconeixement al Premi Extraordinari de la Promoció 2016 de l'EPS

El COETIC va participar en la inauguració del curs acadèmic de l'Escola Politècnica Superior de la UdG 2017-2018, i va lliurar un Diploma de reconeixement a Núria Banús Graduada en Enginyeria Informàtica de la mà del Vicedegà de Relacions Institucionals Oscar Planes, en nom del Degà Miquel Conesa, amb motiu d'haver obtingut el Premi Extraordinari de la Promoció 2016 de l'EPS.
Durant l'Acte Santi Martínez Farrero va fer la conferència 'Els elements de la transició energètica'.
La inauguració del curs acadèmic de l'EPS va estar a càrrec del Dr. Ramon Moreno, Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la UdG.

El COETIC reb la Distinció EPS de l'UdG

Durant l'Acte d'Inauguració de curs acadèmic 2017-2018, el COETIC va rebre la Distinció EPS (Escola Politècnica Superior) de l'UdG (Universitat de Girona) a càrrec de Quin Salvi, recollit pel vicedegà de relacions institucionals Oscar Planes en nom del degà Miquel Conesa.

La policia espanyola desactiva la firma digital de DNIs per errades de seguretat

La policia espanyola ha desactivat la firma digital d'alguns DNIs electrònics per possibles errades de seguretat, en concret, els que van ser expedits a partir de l'abril del 2015.

Pàgines

Subscriure a COETIC [Col·legi Oficial d'Enginyeries Tècniques en Informàtica i Grau en Enginyeria Informàtica de Catalunya] RSS
 

Membres de:

Col·labora:

 

CDMON

Projects CRM Documents